Interiér bytu - Nový Smokovec

Riešenie interiéru         

  Princíp návrhu vychádza z myšlienky vytvorenia čo najväčšieho ústredného obytného priestoru, na ktorý priamo nadväzujú daľšie miestnosti bytu. Vstupné priestory sú z tohto dôvodu redukované na účelnú veľkosť. Zo vstupnej chodbičky je priamo prístupná kúpeľňa so spoločným wc. Cez posuvné dvere sa zo vstupnej časti dostávame rovno do obývacej miestnosti spojenej s jedálenským kútom. Miestnosti dominuje veľké sedenie orientované na stenu s krbom. Pôvodný východ na balkón ostáva bez zmeny. V pravej časti strednej nosnej steny je vytvorený nový prechod do kuchyne, ktorá nie je priamou súčasťou obytného priestoru, ale je s ním funkčne opticky prepojená. Presvetlenie novej kuchyne bude zabezpečovať pôvodné okno z jednej z izieb. Vstupy do pôvodných izieb sa nemenia. Iba pôvodná väčšia izba sa zmenší na úkor priestoru novej kuchyne. Aj tak však ostane dostatočne veľká, opatrená aj malým šatníkom.

Dátum
1. Január 2017

Technológie